Να μάθω περισσότερα

Ενώ η μετάβαση σε προπονήσεις στο σπίτι απαιτεί αυτοέλεγχο και κίνητρο, δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε την ευκολία τους. Πρέπει να βρούμε χρόνο και χρήματα για να πάμε στο γυμναστήριο και μερικές φορές νιώθουμε άβολα να γυμναζόμαστε μπροστά σε αγνώστους. Στο σπίτι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το βίντεο και να κάνετε προπόνηση φυσικής κατάστασης όποτε έχετε ένα λεπτό. Ακόμα κι αν η περιοχή είναι μικρή και δεν υπάρχει ειδικός εξοπλισμός, μπορείτε πάντα να βρείτε επιλογές για άσκηση για να διατηρήσετε τη φόρμα σας.

Μαζί με την τήρηση μιας δίαιτας, η προπόνηση γυμναστικής στο σπίτι πρέπει να είναι βασικό στοιχείο για την απώλεια βάρους. Η άσκηση καίει τις υπερβολικές θερμίδες, γεγονός που οδηγεί σε υγιή απώλεια βάρους. Εκτός από μια λεπτή σιλουέτα, λαμβάνετε και άλλα μπόνους – βελτιωμένη διάθεση, ισχυρότερα οστά και μειωμένο κίνδυνο πολλών χρόνιων ασθενειών.

Προσθέστε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο πρόγραμμα γυμναστικής σας για να χάσετε βάρος και να ασκηθείτε στο σπίτι όταν έχετε χρόνο για προπόνηση. Φυσικά, η κανονικότητα έχει μεγάλη σημασία. Θα ήταν καλή ιδέα να αγοράσετε ένα χαλάκι γυμναστικής, λάστιχα και αλτήρες. Το τελευταίο μπορεί να αντικατασταθεί με μπουκάλια νερού ή άμμου.

Οι κύριοι κανόνες της γυμναστικής στο σπίτι
Ένα σημαντικό σημείο κατά τη διεξαγωγή ανεξάρτητων μαθημάτων είναι η διάρκειά τους. Εάν κάνετε πολλές στροφές σε διαφορετικές κατευθύνσεις για 10 λεπτά, δεν θα υπάρχει κανένα κακό, αλλά θα κάψετε πολύ λίγες θερμίδες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Πρέπει να κάνετε τις ασκήσεις με ρυθμό και για τουλάχιστον μισή ώρα. Όσο περισσότερο ζυγίζετε, τόσο περισσότερες θερμίδες θα κάψετε κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Πριν ξεκινήσετε μια προπόνηση ολόκληρου του σώματος στο σπίτι, δείτε αυτές τις συμβουλές από τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου της Νέας Υόρκης Noam Tamir.

Πρωί ή βράδυ
Μερικοί πιστεύουν ότι μετά το ξύπνημα, το λίπος καίγεται πιο αποτελεσματικά, άλλοι πιστεύουν ότι το φορτίο στο σώμα αυτή τη στιγμή απειλεί τραυματισμό. Και για μερικά κορίτσια, τόσο η πρωινή όσο και η βραδινή ώρα για γυμναστική στο σπίτι δεν είναι κατάλληλη λόγω του γεγονότος ότι υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια. Είναι καλύτερο να κάνετε ελαφριά άσκηση το πρωί και να κάνετε γιόγκα ή διατάσεις το βράδυ.

Αλλά στην ιδανική περίπτωση, η καλύτερη ώρα για προπόνηση φυσικής κατάστασης στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των αρχαρίων, παραμένει νωρίς το βράδυ. Αυτή τη στιγμή, η θερμοκρασία του σώματος είναι μέγιστη, ο μεταβολισμός επιταχύνεται και οι μύες γίνονται πιο ελαστικοί. Χάρη σε αυτό, οι ασκήσεις γίνονται πιο αποτελεσματικές και ο κίνδυνος διαστρέμματος είναι ελάχιστος.